Hosszú évekig külön utakon jártunk, mindkettőnknek sok éves lakberendezői  és belsőépítészeti tapasztalata volt, mire négy -öt évvel ezelőtt, néhány projekt erejéig összehozott minket a sors. Ekkor éreztünk rá arra, hogy eltérő szakmai hátterünk és különböző élettapasztalataink, nem hogy gátolnák a közös munkánkat, hanem sokkal inkább színt visznek bele, gazdagítják azt, tágítják a lehetőségeinket. Azóta stúdió-szerűen dolgozunk együtt, és sok-sok további kreatív projektben volt lehetőségünk ügyfeleinknek segíteni.

A közös gondolkodás, ötletelés és beszélgetés célja minden esetben az, hogy mikor a megrendelőink a kész enteriőrbe belépnek, úgy érezzék hazaérkeztek, minden részlet róluk szól.  

Komplett belsőépítészeti- és lakberendezési szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek. A bútortervezéstől a világítástervezésen át a műtárgy vásárlásig számos területen tudunk segítséget nyújtani; mindezt akár angol és francia nyelven is. 

Reális árakon dolgozunk, szolgáltatásaink személyre szabottak, így minden helyzetben tudunk költséghatékony megoldásokat javasolni. 

Együtt dolgozunk építészekkel, dekoratőrökkel, enteriőr fotósokkal, kertészeti kivitelezőkkel.

Csuka Marianna
Csuka Marianna Lakberendező

A legnagyobb erősségemnek talán azt tartom, hogy sokféle kultúrában otthonosan mozgok, több nyelvet beszélek. Éltem és egyetemre jártam Algériában, voltam ösztöndíjas amerikai egyetemen, művészeti tanulmányokat végeztem Belgiumban, dolgoztam a filmszakmában Los Angelesben és itthon is, sok időt töltöttem Portugáliában, ahol belsőépítészeti- és lakberendezési megbízásokat is kaptam, és ez a sokszínű vizualitás és világlátás otthagyta a lenyomatát nemcsak a személyiségemben, de az ízlésemben is.

Szeretem a sok apró titkot rejtő otthonos tereket és burjánzó kerteket, de a legfontosabbnak azt tartom, hogy az általunk tervezett belső terekben értéket teremtsünk és az eklektikát is harmóniává varázsoljuk. .

Ott Andrea lakberendező

Kamaszlány korom óta mindig a soron következő lakásomat terveztem, ezt még sokáig csak hobbiként, de így is sok-sok sikerélmény és elismerés ért ezzel kapcsolatban. Mikor érett fejjel úgy alakult az életem, hogy lehetőségem lett szakmát váltani, és végre azt a hivatást választani, amiben a legtöbb örömöm telik, elvégeztem a megfelelő iskolákat, hogy kellő megalapozottsággal tudjak segíteni másoknak is környezetük harmonikussá tételében.

Alapvetően a természetes anyagokhoz, letisztult formákhoz vonzódom, de törekszem rá, hogy a világos és átlátható enteriőrökben mindig legyen valami különlegesség, akár anyaghasználatban, textúrában, színárnyalatban. Ugyanakkor több gyermek édesanyjaként fontosnak tartom az életterekben a praktikumot, a funkcionalitást, a rendszerezettséget , de ezt nem az esztétikum rovására, hanem hangsúlyozására szeretem használni. Informatikus múltam nagy előny a számítógépes tervezőprogramok kezelésében, a 3D látványtervek megalkotásában, ami lehetővé teszi ötleteink fotórealisztikus prezentálását.